طرز تهیه انواع نان کماج | مجله تک آشپز

طرز تهیه انواع نان کماج | مجله تک آشپز
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
مجله تک آشپز

تفاوت های تهیه نان کماج در هر شهر

نان کماج یا کماچ یا کوماج نوعی نان حجیم و گاها شیرین می باشد که در خیلی از نواحی کشور ما تهیه می‌گردد.

روش های گوناگونی و تفاوت های تهیه ی نان کماج در هر شهر باعث شده که این نان در انواع مختلف وجود داشته باشد لیکن در این مقاله طرز تهیه نان کماج شهرهای مختلف را آموزش خواهیم داد که شما با انواع آن و تفاوت های آن آشنا شوید.

نان کماج یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در برخی شهرها به عنوان سوغاتی تهیه می شود.

این نان خوشمزه شباهت زیادی به فطیر دارد و معمولا برای صبحانه یا عصرانه پخته می شود و به صورت کلی به دو روش تهیه می شود، روش اول نان کماج ساده است که به صورت معمولی تهیه می شود و روش دوم نان کماج مغزدار است که در وسط نان از موادی مانند مغز گردو استفاده می شود.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کماج در ادامه با سایت تک آشپز همراه باشید.

نان کماج تبریز

نان کماج مازندران

نان کماج بیرجند

جهت مشاهده طرز تهیه انواع نان کماج روی لینک منبع کلیک کنید
 

برچسب ها
لینک مرجع https://www.takashpaz.net/chh7
ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/4EJk
نظرتان را بنویسید