روغن درخت چای
روغن درخت چای یکی از گزینه های محبوب برای مراقبت های پوستی محسوب می شود. این روغن داری خواص ضد باکتری، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی می باشد. این ویژگی های روغن درخت چای باعث می شوند که به کاهش بثورات پوستی کمک کرده و از عفونت کیست مویی جلوگیری کند.
2 تا 3 قطره روغن درخت چای را روی پنبه بریزید و آن را با چسب زخم روی کیست مویی قرار دهید و اجازه دهید برای چند ساعت باقی بماند. این کار را دو بار در روز تکرار کنید.
روغن کرچک
روغن کرچک برای کاهش تورم کیست مویی مفید است. همچنین به بهبود کیست مویی عفونی شده نیز می تواند کمک کند. به طور کلی استفاده از روغن کرچک برای درمان خانگی سینوس پیلونیدال می تواند روند بهبود را تسریع کند.
2 تا 3 قطره روغن کرچک را بر روی کیست مویی بمالید و اجازه دهید برای چند ساعت روی کیست مویی بماند. همچنین می توانید برای پوشاندن آن از یک پنبه خیس استفاده کنید. این پروسه رو 2 تا 3 بار در روز تکرار کنید.
پیاز
پیاز خواص ضد باکتری بسیار قوی دارد و می تواند به از بین برد عفونت کیست مویی بسیار کمک کند. در برخی موارد حتی ممکن است از جراحی کیست پیلونیدال جلوگیری کند. استفاده از پیاز برای درمان کیست مویی بسیار ساده است، کافی است که یک برش ضخیم از پیاز را با بانداژ روی کیست مویی ببندید و هر چند ساعت یک بار آن را تعویض کنید.
جوش شیرین
جوش شیرین به کاهش تورم و تسکین پوست تحریک شده کمک می کند. همچنین، ترکیب جوش شیرین با سرکه به دلیل خواص ضد میکروبی سرکه به تسریع روند بهبودی کمک می کند.
برای درست کردن این مخلوط نصف قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف قاشق چایخوری سرکه را با هم مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. این ترکیب را روی کیست بمالید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند. سپس آن را با آب بشویید.
سیر
سیر به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی شناخته شده است. زمانی که کیست مویی در مراحل اولیه شکل گیری است، استفاده از سیر بلافاصله می تواند از رشد بیشتر آن جلوگیری کند. 1 تا 2 حبه سیر را آسیاب کنید و با مقداری آب آن ها را به صورت خمیر درآورید. خمیر را روی کیست بمالید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه روی کیست مویی باقی بماند.