بهترین کارت گرافیک های AMD

بهترین کارت گرافیک های AMD
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
MR_LapTop

یکی از مهم‌ترین قطعات کامپیوتر، به‌خصوص در سیستم‌های گیمینگ حرفه‌ای، کارت گرافیک است. در واقع کارت گرافیک، به‌عنوان یک قطعه کلیدی در کامپیوتر نقش مهمی در پردازش و نمایش تصاویر، ویدیوها و رندرینگ دارد. مهم نیست کاربر معمولی یا یک کاربر گیمر و تدوینگر حرفه‌ای باشید، آوازه کارت گرافیک‌ های AMD را حتما شنیده‌اید. کارت گرافیک AMD در چند سال اخیر محبوبیت بسیاری در بین گیمرها و کاربران حرفه‌ای پیدا کرده است. دلیل این محبوبیت، قابلیت اجرای بی‌نقص بازی‌ها با گرافیک بالا، رندرینگ، ویرایش ویدیو، طراحی، انیمیشن‌سازی و انواع پروژه‌های سنگین گرافیکی می‌باشد. اگر شما هم نمی‌دانید کدام یک از کارت گرافیک های AMD برای سیستم‌تان مناسب است؛ یا برایتان این سوال پیش آمده که کارت گرافیک AMD چیست؟ در این مقاله با معرفی انواع کارت گرافیک AMD، مقایسه ویژگی‌ها و مشخصات فنی آن‌ها، به شما کمک می‌کنیم برای سیستم خود بهترین انتخاب را داشته باشید.

معرفی کارت گرافیک AMD

کارت گرافیک AMD چیست؟ باید به شما بگویم یکی از محصولات پرطرفدار شرکت AMD است، که وظیفه پردازش اطلاعات گرافیکی همچون تصاویر، ویدیوها و بازی‌ها را با کیفیت بالا به‌ صورت روان و واضح روی مانیتور دارد. این شرکت سال 1969 در کالیفرنیا تأسیس شد. شرکت AMD قدرتمندترین رقیب انویدیا است که فعالیت خود را در زمینه طراحی و تولید انواع پردازنده‌، کارت گرافیک و میکروپروسسورها شروع کرد. کارت گرافیک‌ های AMD، انواع مختلفی دارند و برای سیستم‌های معمولی و گیمینگ با قیمت مناسب به بازار عرضه می‌شوند.

انواع سری های کارت‌ گرافیک AMD

معمولاً انواع کارت گرافیک AMD بر اساس سری و معماری که دارند به چند دسته تقسیم می‌شوند. هرکدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاص و فناوری‌های مخصوص به خود هستند که انتخاب را برای کاربران راحت‌ تر می‌کنند. در این قسمت انواع کارت گرافیک AMD را به شما کاربران عزیز معرفی خواهیم کرد.

سری Radeon RX

یکی از محبوب‌ترین کارت گرافیک AMD است که در تولید انواع لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می‌شود‌. این کارت گرافیک برای اجرای برنامه‌های گرافیکی و بازی، امور خانگی و حرفه‌ای به‌کار می‌رود.

سری Radeon Pro

کارت گرافیک AMD سری Radeon Pro برای سیستم‌هایی که از آن‌ها در پروژه‌های حرفه‌ای طراحی دیجیتال و تدوین ویدیو، آهنگسازی، بازی، انیمیشن‌سازی سه‌بعدی و رندرینگ استفاده می‌شود، به‌کار می‌رود. از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این‌سری کارت گرافیک AMD، عملکرد پایدارتر و ظرفیت حافظه بیشتر است. همچنین سری Radeon Pro دارای دو زیرمجموعه Radeon Pro WX و Radeon Pro SSG با ویژگی‌های خاص خودشان هم می‌باشد.

سری Radeon Vega

آخرین و جدیدترین سری کارت گرافیک AMD است و بر اساس معماری Vega تولید شده و گزینه بسیار عالی برای پردازش و اجرای نرم‌افزارهای مدل‌سازی سه‌بعدی، طراحی، تدوین ویدیو و بازی‌هایی با گرافیک بالا می‌باشد.

تفاوت‌ها و کاربردهای هر سری

سری کارت گرافیک های ای‌ ام دی Radeon RX به‌نسبت سری‌های بعدی یعنی Radeon Pro و Radeon Vega حافظه کمتری دارد ولیکن قیمت Radeon RX مناسب‌تر است و برای سیستم‌های خانگی هم استفاده می‌شود. اگر گیمر هستید، سری Radeon RX بهترین گزینه برای شما است. اگر طراح گرافیک، ویرایشگر ویدیو یا مهندس هستید، کارت گرافیک AMD سری Radeon Pro برای شما مناسب‌تر است.

بیشتر بخوانید: نکاتی که قبل از خرید کارت گرافیک، پردازنده و مادربرد باید بدانید

ویژگی‌های فنی انواع کارت گرافیک AMD

ویژگی‌های فنی انواع کارت گرافیک AMD

معماری و پردازش گرافیکی

معماری RDNA یا Radeon DNA نسل جدیدی از معماری AMD است که در تولید کارت‌ گرافیک‌های سری RX 5000 ،RX 6000 و RX 7000 استفاده شده است. معماری RDNA بهینه‌سازی‌ قابل توجهی در مصرف انرژی، عملکرد و کارایی کارت گرافیک AMD ایجاد می‌کند.

معماری RDNA 2 هم نسل دوم معماری RDNA است. در کارت‌ گرافیک‌های سری RX 6000 از این معماری استفاده شده و این معماری از فناوری‌های جدیدی مانند Ray Tracing و Variable Rate Shading پشتیبانی می‌کند.

معماری RDNA 3 جدیدترین معماری پرچمدار AMD است که در کارت‌ گرافیک های سری RX 7000 به کار رفته است. معماری RDNA 3 عملکرد بسیار قوی‌تری نسبت به نسل‌های قبلی داشته و قابلیت پشتیبانی از فناوری‌های پیشرفته‌تری هم دارد.

حافظه و پهنای باند

حافظه کارت گرافیک AMD معمولاً GDDR6 یا GDDR6X بوده و نقش آن ذخیره داده‌ها و اطلاعات گرافیکی مانند تکسچرها، سایه‌ها، افکت‌ها و…می‌باشد. پهنای باند کارت گرافیک تأثیر بالایی در سرعت انتقال داده بین GPU و حافظه دارد. هرچه حافظه و پهنای باند بیشتر باشد، پردازش همزمان چندین تصویر برای کارت گرافیک راحت‌تر و سریعتر خواهد بود.

پشتیبانی از تکنولوژی‌های روز (Ray Tracing ،VRR)

فناوری Ray Tracing باعث می‌شود، جلوه‌های نوری مانند بازتاب، شکست نور و سایه‌ها به‌خصوص هنگام بازی و تدوین ویدیو واقعی‌تر به‌نظر برسد. این فناوری به‌خصوص برای گیمرهای FPS اهمیت بالایی دارد.

Variable Rate Shading یا VRS فناوری است که اجازه می‌دهد تا میزان جزئیات و عمق تصاویر در قسمت‌های مختلف با وضوح بیشتر و برجسته‌تر نمایش داده شود. علاوه‌برآن، در مناطقی که جزئیات کمتری وجود دارد، کارت گرافیک می‌تواند با سرعت بیشتری رندرینگ را انجام دهد؛ در نتیجه، سرعت عملکرد کلی آن افزایش پیدا خواهد کرد.

فناوری Fidelity FX Super Resolution یا FSR مشابه فناوری DLSS انویدیا عمل کرده و با افزایش رزولوشن تصاویر، به گیمرها این امکان را می‌دهد تا با تنظیمات گرافیکی بالاتر و کیفیت بیشتر بازی کنند.

عملکرد کارت‌ گرافیک AMD در بازی‌ها

عملکرد کارت‌ گرافیک AMD در بازی‌ها

به‌طورکلی نرخ‌ فریم‌ریت، رزولوشن، تنظیمات گرافیکی تأثیر زیادی روی تجربه شما در بازی‌های مختلف خواهد داشت. نقش کارت گرافیک به‌ همراه مانیتور در بازی‌های رقابتی به‌خصوص FPS و MOBA اهمیت بسیاری دارد.

فریم ریت و رزولوشن‌های مختلف

به تعداد فریم‌های تصویری که یک کارت گرافیک در ثانیه پردازش می‌کند، فریم‌ریت می‌گویند. هرچه فریم‌ریت کارت گرافیک شما بالاتر باشد، بازی روان‌تر و بدون لگ و پرش تصاویر اجرا خواهد شد. کارت‌ گرافیک AMD قدرت پردازشی بالایی دارد؛ به همین خاطر در ثانیه، تعداد زیادی تصویر را پردازش می‌کند تا از پرش تصاویر هنگام بازی جلوگیری شود. رزولوشن کارت گرافیک شما میزان وضوح آن را در نشان دادن جزئیات تصاویر تعیین می‌کند. هرچه رزولوشن بالاتر باشد، تصاویر شفاف‌تر و با جزئیات بیشتری نمایش داده می‌شوند. کارت‌ گرافیک AMD با حافظه گرافیکی زیاد، رزولوشن خروجی بالایی هم خواهد داشت.

مقایسه با کارت‌های گرافیک رقبا (NVIDIA و Intel)

کارت گرافیک های انویدیا، مصرف انرژی کمتری به‌نسبت کارت گرافیک های AMD دارند. از نظر کیفیت ساخت سخت‌افزاری و اکوسیستم، هم هر دو در یک رده قرار می‌گیرند؛ هرچند برخی معتقدند انویدیا کیفیت سخت‌افزاری بالاتری دارد. برتری کارت گرافیک NVIDIA در مقابل AMD در درایورهای پایدارتر آن می‌باشد. قیمت کارت گرافیک AMD به‌نسبت NVIDIA مناسب‌تر است. علاوه‌برآن AMD قدرت همگام‌سازی با انواع سیستم‌ها با کاربری مختلف را دارد. در خصوص کارت گرافیک‌های اینتل هم باید بگویم در مقایسه با دو رقیب قبلی هنوز جای توسعه دارند. کارت گرافیک AMD نسبت به دو مورد گفته شده برای کارهای گرافیکی، تدوین، ویرایش ویدیو و عکس بهتر عمل می‌کند.

تجربه کاربری در بازی‌های AAA و eSports

همان‌طورکه می‌دانید، بازی‌های AAA، به بازی‌های معروفی مانند Call of Duty می‌گویند که از کیفیت بالای گرافیکی و گیم‌پلی‌ با جزئیات فراوان برخوردار هستند. علاوه‌برآن بازی‌های eSports هم نیاز به واکنش سریع و فریم‌ریت بالا دارند. کارت‌ گرافیک AMD در اجرای این بازی‌ها با گرافیک بالا و جزئیات فراوان به دلیل نرخ فریم‌ریت و رزولوشن عالی که دارند عملکرد قوی از خود در اجرای یک گیم‌پلی روان و بدون لگ نشان می‌دهد.

کاربردهای کارت گرافیک AMD 

اطلاع از کاربردهایی که کارت گرافیک های AMD دارند باعث آشنایی بیشتر با عملکرد آن‌ها می‌شود. همچنین به شما کمک می‌کند راحت‌تر کارت گرافیک AMD را با دیگر کارت گرافیک‌های موجود در بازار مقایسه کنید. در نتیجه برای ارتقاء سیستم یا خرید یک کیس متناسب با نیاز خود هوشمندانه‌تر عمل خواهید کرد.

طراحی، تدوین و تولید محتوای ویدیویی

کارت گرافیک AMD توانایی محاسبات پیچیده گرافیکی و سرعت بسیار بالایی برای رندرینگ، طراحی سه‌بعدی، ویرایش و تدوین ویدیو با گرافیک بالا دارد. اگر از کندی و تأخیر زیاد سیستم خود برای اجرای برنامه‌هایی مثل Adobe Premiere خسته شدید بهترین انتخاب برای شما خواهند بود. به همین سبب کاربران حرفه‌ای بیشتر برای اسمبل کردن یک سیستم رده‌بالا از کارت گرافیک AMD استفاده می‌کنند. یکی دیگر از ویژگی‌هایی که باعث می‌شود برای ویرایش و تدوین کارت گرافیک مناسبی باشد. نشان دادن رنگ‌ها با وضوح بیشتر و کیفیت بالاتر است.

استفاده در شبیه‌سازی‌ها و کارهای علمی

کارت گرافیک AMD گزینه بسیار عالی برای کامپیوترهای مهندسی، پزشکی و هوافضا است. این کارت گرافیک برای انجام شبیه‌سازی‌های پیچیده و تحلیل داده‌ها با حجم بالا کاربرد زیادی دارد.

نرم‌افزارهای گرافیکی، 3D و CAD

کارت‌ گرافیک AMD، به‌خصوص سری Radeon Pro آن، در زمینه‌ طراحی، تدوین و تولید محتوای ویدیویی، شبیه‌سازی‌ها و کارهای علمی و همچنین استفاده از نرم‌افزارهای گرافیکی، 3D و CAD بسیار کاربردی هستند. به‌عنوان یک متخصص حرفه‌ای در زمینه‌های گفته شده انواع کارت گرافیک AMD ابزاری قدرتمند براش شما خواهند بود. علاوه‌برآن کارت گرافیک AMD طیف گسترده‌ای از نرم‌افزارهای حرفه‌ای مانند Adobe Creative Suite، Autodesk 3ds Max، Maya، SolidWorks را پشتیبانی می‌کند.

فناوری‌های انحصاری AMD در کارت‌ گرافیک AMD

فناوری‌های انحصاری AMD در کارت‌ گرافیک AMD

فناوری‌های به کار رفته در کارت گرافیک AMD‌، باعث بهبود عملکرد آن خواهد شد. برخی از این فناوری‌ها را ممکن است هنگام خواندن مشخصات فنی کارت گرافیک، ببینید اما ندانید دقیقاً چه نقشی را ایفا می‌کنند. به همین سبب در این بخش، فناوری‌های انحصاری به کار رفته در انواع کارت گرافیک AMD را به شما معرفی خواهیم کرد.

فناوری FreeSync و تاثیر آن در نمایش

یکی از مهم‌ترین فناوری‌هایی که در سیستم‌های گیمینگ و حرفه‌ای‌ به‌خصوص وجود آن اهمیت بالایی دارد، FreeSync است. این فناوری در کارت گرافیک AMD با ایجاد هماهنگی بین رفرش‌ریت نمایشگر و نرخ‌فریم گرافیک، از پرش تصاویر و پارگی آن‌ها جلوگیری می‌کند. بدین ترتیب باعث نمایش روان و بدون لگ فیلم، تصاویر سه‌بعدی و گیم‌پلی خواهد شد.

Smart Access Memory و افزایش کارایی 

در واقع فناوری Smart Access Memory به پردازنده این اجازه را می‌دهد تا به کل حافظه گرافیکی دسترسی مستقیم داشته باشد. بدین ترتیب پهنای باند حافظه افزایش می‌یابد. این امر باعث پردازش سریعتر داده‌ها و اطلاعات گرافیکی می‌شود. به همین سبب نرخ‌فریم بیشتر شده و بازی‌ها و نرم‌افزارهای گرافیکی بدون لگ و پرش تصاویر اجرا خواهند شد. این فناوری به‌ویژه در اجرای روان بازی‌های سنگین که به حافظه گرافیکی زیادی نیاز دارند، تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

FidelityFX و بهبود جلوه‌های بصری 

فناوری FidelityFX باعث بهبود کیفیت جلوه‌های بصری می‌شود. این فناوری توسط شرکت AMD توسعه یافته و به گیمرها کمک می‌کند تا از جلوه‌های بصری با وضوح و جزئیات بیشتر لذت ببرند. فناوری FidelityFX علاوه‌بر فناوری‌های نام برده، به کارت گرافیک AMD در افزایش نرخ‌فریم، بالا بردن کیفیت تصاویر و برجسته کردن جزئیات تصاویر نیز کمک می‌کند.

معرفی بهترین کارت‌ گرافیک AMD

کارت گرافیک ایسوس ASUS TUF GAMING Radeon RX7900 XTX O24G

کارت گرافیک ایسوس ASUS TUF GAMING Radeon RX7900 XTX O24G

کارت گرافیک AMD ایسوس مدل Radeon RX 7900 XTX، دارای حافظه رم مدل GDDR6 با 24 گیگابایت ظرفیت بوده و در ابعاد x352.9158.2x72.6 میلی‌متری تولید شده است که یکی از بهترین کارت های گرافیک AMD می باشد؛ همچنین فرکانس پایه آن 2300 مگاهرتز و فرکانس افزایشی 2500 مگاهرتز می‌باشد. این کارت گرافیک با حداکثر 4320x7680 رزولوشن، قدرت اجرای بازی‌های سنگین با بیشترین رزولوشن و نرخ‌فریم بالا را دارد. از طرفی این پردازنده برای اجرای سنگین‌ترین نرم‌افزارهای گرافیکی و رندرینگ، بسیار مناسب است. این پردازنده گرافیکی علاوه‌ بر پورت HDMI، دارای پورت Display هم می‌باشد.

کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RX 6700XT O12G GAMING

کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RX 6700XT O12G GAMING

کارت گرافیک ROG Strix RX 6700XT AMD یکی دیگر از بهترین کارت های گرافیک AMD است. این کارت گرافیک از 12 گیگابایت حافظه GDDR6، با سرعت بالا بهره‌مند است. علاوه‌ بر آن می‌تواند جدیدترین بازی‌ها را با بالاترین تنظیمات گرافیکی و نرخ‌فریم روان اجرا کند. از طرفی این کارت گرافیک، با فرکانس پایه 2548 مگاهرتز و فرکانس بوست 2622 مگاهرتز، عملکردی قوی در اجرای سنگین‌ ترین بازی‌ها، نرم‌افزارهای طراحی‌ و رندرینگ ارائه می‌دهد. این کارت گرافیک با استفاده از فناوری‌های روز دنیا مانند PCI Express 4.0 و OpenGL 4.6، پهنای باند و سرعت انتقال داده بالایی دارد.‌ حداکثر رزولوشن خروجی این کارت گرافیک گیمینگ Digital Max Resolution 7680x4320 است. بدین ترتیب تصاویر را با کیفیت بالا و واضح نشان می‌دهد. تعداد مانیتور قابل اتصال به این گرافیک 4 عدد است و قابلیت اتصال از طریق درگاه HDMI با 3 عدد پورت Display دارد.

کارت گرافیک ایکس اف ایکس XFX Radeon RX 580 GTS 8GB DDR5 

کارت گرافیک ایکس اف ایکس XFX Radeon RX 580 GTS 8GB DDR5

کارت گرافیک AMD مدل Radeon RX580 GTS با فرکانس پایه 1366 مگاهرتز و فرکانس بوست 1386 مگاهرتز تولید شده است. بدین ترتیب طیف زیادی از بازی‌ها و نرم‌افزارهای گرافیکی را در روان‌ترین حالت ممکن اجرا می‌کند. این کارت گرافیک دارای 8 گیگابایت حافظه از نوع DDR5 با فرکانس 8000 مگاهرتز است که به روان‌ تر اجرا شدن بازی‌ها و برنامه‌های گرافیکی بالا کمک شایانی می‌کند. همچنین، پشتیبانی از فناوری‌های DirectX 12 و OpenGL 4.5 باعث شده است که این کارت گرافیک برای اجرای جدیدترین بازی‌ها و نرم‌افزارهای گرافیکی بهینه‌سازی شود. این کارت گرافیک، برای سیستم‌های گیمینگ حرفه‌ای گزینه‌ای عالی می‌باشد. علاوه‌برآن، قابلیت اورکلاک داشته و مجهز به درگاه HDMI و 3 عدد پورت Display است.

کارت گرافیک ام اس آی Radeon RX 6600 ARMOR 8GB

کارت گرافیک ام اس آی Radeon RX 6600 ARMOR 8GB

کارت گرافیک AMD مدل Radeon RX 6600 از بهترین گزینه‌های بازار برای افرادی است که به فکر ارتقاء یا اسمبل کردن یک سیستم گیمینگ حرفه‌ای هستند. یکی از ویژگی‌های خوب آن که برای اسمبل کردن یک کیس گیمینگ خوب است، ابعاد جمع‌وجور آن می‌باشد که به‌راحتی در اکثر کیس‌ها جای می‌گیرد. این کارت گرافیک که جزء بهترین کارت های گرافیک AMD محسوب می شود مجهز به پردازنده گرافیکی مدل Radeon RX 6600 با فرکانس پایه 1626مگاهرتز و فرکانس افزایشی 2044 مگاهرتز است. علاوه‌برآن، حداکثر رزولوشن خروجی آن 76804320x می‌باشد. بدین ترتیب، به‌راحتی جدیدترین بازی‌ها و نرم‌افزارهای گرافیکی را با تنظیمات گرافیکی متوسط تا بالا با نرخ‌فریم روان اجرا می‌کند. از نظر حافظه، دارای 8 گیگابایت حافظه GDDR6 با پهنای باند بالا می‌باشد. به همین سبب به شما در تجربه گیم‌پلی‌ روان و بدون لگ کمک خواهد کرد. کارت گرافیک MSI به 2 اسلات نیاز دارد. همچنین این کارت گرافیک قابلیت اتصال به 4 عدد مانیتور به‌صورت همزمان را داشته و دارای یک درگاه HDMI و 3 عدد پورت Display است.

کارت گرافیک ایسوس ROG Strix Radeon RX 6800 OC Edition 16GB Gaming

کارت گرافیک ایسوس ROG Strix Radeon RX 6800 OC Edition 16GB Gaming

کارت گرافیک AMD مدل Radeon RX 6800 با معماری RDNA 2 تولید شده است که عملکرد بسیار قوی در اجرای بازی‌های جدید ارائه می‌دهد. این کارت گرافیک گیمینگ دارای حافظه‌ای 16 گیگابایتی از نوع GDDR6 با پهنای باند بالا است، به شما اجازه می‌دهد تا بازی‌ها را با بهترین تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 4K اجرا کنید. علاوه‌برآن، مجهز بودن به فرکانس پایه 1980 مگاهرتزی و فرکانس بوست 2190 مگاهرتزی آن، تضمین‌کننده‌ عملکرد روان و بدون لگ در بازی‌ها خواهد بود. از ویژگی‌های برجسته کارت گرافیک ایسوس، پشتیبانی از فناوری‌های جدیدی همچون DirectX 12 Ultimate و OpenGL 4.6 می‌باشد که به بهبود عملکرد آن در اجرای نرم‌افزارهای سنگین تدوین و ویرایش عکس و ویدیو کمک شایانی می‌کند.

قیمت کارت‌ گرافیک AMD

قیمت کارت گرافیک AMD، به عوامل مختلفی مانند نسل و معماری کارت گرافیک، میزان حافظه و نوع رم، فرکانس، واحد پردازشی، قابلیت و فناوری‌های مختلف آن بستگی دارد.

  • کارت‌ گرافیک هرچه از نسل جدیدتر AMD باشد، معمولاً به دلیل عملکرد بهتر در اجرای بازی‌ها و نرم‌افزارها، مصرف انرژی کمتر، قیمت بالاتری دارند.
  • معماری کارت گرافیک بر کارکرد آن تأثیر مستقیم دارد. برای مثال، کارت گرافیک AMD Radeon RX 6800 XT که بر پایه معماری RDNA 2 ساخته شده است قیمت بیشتری نسبت به دیگر نسخه‌های AMD دارد.
  • معمولاً کارت گرافیک با ظرفیت بیشتر، به‌ویژه برای نصب و اجرای بازی‌های سنگین و نرم‌افزارهای حرفه‌ای، مورد نیاز هستند. به همین سبب، طبیعتاً قیمت بالاتری هم خواهند داشت. برای مثال، کارت گرافیک با ظرفیت 32 گیگابایت به‌نسبت گرافیک 16 گیگابایتی قیمت بالاتری دارد.
  • نوع حافظه استفاده شده در کارت گرافیک (مانند GDDR6 ، GDDR5X) بر روی سرعت و پهنای باند آن و بر قیمت نهایی نیز تأثیر می‌گذارد.
  • فرکانس کارت گرافیک هرچه بالاتر باشد، قدرت و سرعت آن را در پردازش و اجرای تصاویر و برنامه‌ها با کیفیت بهتر افزایش می‌دهد. به همین خاطر تأثیر قابل توجهی بر قیمت کارت گرافیک دارد.
  • همان‌طورکه می‌دانید هرچه تعداد واحدهای پردازش در کارت گرافیک بیشتر باشد، توان محاسباتی آن بالاتر بوده و قیمت آن نیز به‌مراتب بیشتر خواهد بود.
  • قابلیت و فناوری‌های اضافی مانند سیستم خنک‌کننده، نورپردازی RGB، قابلیت اورکلاک، فناوری FreeSync و... باعث افزایش قیمت کارت گرافیک خواهد شد.

خرید کارت‌ گرافیک AMD

قبل از خرید بهترین کارت های گرافیک AMD، باید به عوامل مختلفی توجه کنید تا یک خرید مطمئن و هوشمندانه را تجربه کرده باشید. در راهنمای خرید کارت گرافیک AMD برای شما این نکات مهم را لیست کرده ایم.

  • قبل از هر چیز، نوع کاربری خود را مشخص کنید تا بتوانید یک کارت گرافیک مناسب برای کامپیوتر خود تهیه کنید. برای مثال یک کارت گرافیک گیمینگ به فریم‌ریت بالا جهت اجرای روان و بدون پرش تصاویر نیاز دارد.
  • اگر یک کارت گرافیک برای طراحی و ویرایش ویدیو، عکس و اجرای نرم‌افزارهای سنگین گرافیکی نیاز دارید. بهتر است کارت گرافیکی با حافظه زیاد و قدرت پردازش بالا تهیه کنید.
  • اطمینان حاصل کنید کارت گرافیک AMD شما با مادربرد و کیسی که خریداری کردید سازگار است.
  • برای اجرای بازی‌هایی که گرافیک بالایی دارند، نیاز به کارت گرافیک با رزولوشن و پهنای باند بالا است. به‌طور مثال رزولوشن 4k بهترین گزینه برای کاربران گیمر و تدوینگر می‌باشد.
  • حافظه کارت گرافیک معمولاً GDDR6 یا GDDR6X است و برای کاربران گیمینگ، طراحان و سیستم‌های مهندسی، حافظه‌ای با 16 تا 32 گیگابایت ظرفیت مناسب خواهد بود.
  • سعی کنید کارت گرافیک AMD را فقط از فروشندگان معتبر با گارانتی رسمی بلندمدت تهیه کنید.
نظرتان را بنویسید