شرایط کسب دکتری افتخاری

شرایط کسب دکتری افتخاری
ذخیره سازی
0
0
اشتراک‎گذاری
گزارش تخلف
phdphd.org

امروزه داشتن مدرک تحصیلی به یکی از اولویت های اصلی هر فردی تبدیل شده است. در این راستا دانشگاه های بسیاری مشغول به فعالیت هستند. اما منظور از دکتری افتخاری چیست؟ آیا همه ی داوطلبان ثبت نام دکتری واجد شرایط دریافت دکتری افتخاری هستند؟ آیا می توان درجه دکتری بدون آزمون را به راحتی دریافت کرد؟ آیا در پایگاه خبری آزمون دکتری در رابطه با شرایط دریافت دکتری افتخاری اطلاع رسانی شده است؟ مسلما شرایط و دستورالعمل ویژه ای جهت اهدای دکتری افتخاری به افراد وجود دارد که ما در این مقاله قصد داریم به شرایط کسب دکتری افتخاری بپردازیم.

در جامعه ما مدرک به خودی خود موجب افتخار است. برای دسترسی به این افتخار نیز، انواع و اقسام دانشگاه‌ها وجود دارند.

مدرک افتخاری یک درجه دانشگاهی است که دانشگاه (و یا دیگر نهاد اعطای درجه) فارغ از لوازم معمول برای کسب مدرک دانشگاهی مانند نام نویسی، اقامت، مطالعه و امتحانات به یک فرد اعطا می کند. معمولا مدرک افتخاری در سطح دکتری و یا کمتر معمول آن کارشناسی ارشد به کسی داده می شود که ممکن است هیچ ارتباط قبلی با موسسه علمی نداشته است.

جالب است بدانیم که دکتری افتخاری جایزه است و نه مدرک!!! پس نمیتوان به کسی که دکتری افتخای دارد پیشوند خانم دکتر یا اقای دکتر داد.به طور کلی منظور از دکتری افتخاری، اعطای درجه دکتری بدون نیاز به ثبت نام دکتری، مطالعه منابع دکتری و سر فصلهای آزمون دکتری به یک فرد می باشد. لازم به ذکر است برای اعطای درجه دکتری هیچ ضرورتی ندارد که فرد با موسسه علمی قبلا در ارتباط بوده است یا نه.
دکتری افتخاری در قالب یک جایزه که بسیار هم ارزشمند است به افرادی که نقش مهمی در ارائه خدمات به جامعه داشته اند تقدیم می گردد. بنابراین همان طور که گفتیم دکتری افتخاری به عنوان یک جایزه از ارزش بسزایی برخوردار است اما این به معنای این نیست که فرد آن را یک مدرک تحصیلی برای خود تلقی کند. از این رو افراد می توانند در میان جوایز دریافتی از دکتری افتخاری یاد کنند و رزومه فردی خود را پر بارتر نمایند. داوطلبان آزمون دکتری توجه داشته باشند که ارزش مدرک دریافتی از دانشگاه ها یعنی مدرکی که به خاطرش متحمل رنج و سختی شده اید، بالاتر از دریافت دکتری افتخاری است.
همچنین استفاده از پیشوند دکتر برای افراد دریافت کننده دکتری افتخاری در موقعیت های مختلف توصیه نمی شود و این افراد به هیچ عنوان نباید از جایزه دریافتی خود در مکاتبات رسمی سوء استفاده نمایند.

اولین مدرک دکتری افتخاری در چه سالی اهدا شده است؟

برای همه ما اولین ها جالب اند که اولین مدرک دکتری افتخاری به چه کسی و در چه تاریخی اهدا شده است؟! از این رو بهتر است بدانید که اولین مدرک دکتری افتخاری به لیونل وودویل (Lionel Woodville) در اواخر سال ۱۴۷۰ از دانشگاه آکسفورد به وی اهدا گردیده است.

داوطلبان آزمون دکتری امیدوارم تا حدودی توانسته باشیم به سوالات شما در زمینه ی اهدا دکتری افتخاری پاسخ دهیم تا بتوانید به درک روشنی از این مهم، دست پیدا کنید. می توان چنین نتیجه گرفت که دکتری افتخاری از نظر علمی ارزشی ندارد و هر فردی که علاقمند به داشتن درجه دکتری است باید سختی راه را به جان بخرد. از این رو داوطلبان دکتری باید با تکیه بر یک برنامه ریزی درسی به مطالعه دقیق منابع آزمون دکتری و سرفصل های آزمون دکتری بپردازند و با آمادگی در جلسه کنکور حضور داشته باشند. حال که زمان برگزاری آزمون دکتری به تعویق افتاده است بستر مناسبی برای شما داوطلبان فراهم شده تا بتوانید از زمان به وجود آمده نهایت استفاده را به عمل بیاورید و سطح علمی خود را به بالاترین حد برسانید. داوطلب عزیز با توجه به اختلالات به وجود آمده در برگزاری آزمون دکتری توصیه می شود از سایت های معتبر، اخبار آزمون دکتری سراسری و آزاد را دنبال کنید.

هر آنچه در مورد بورسیه دکتری باید بدانید.

بررسی متداول ترین سوالات در زمینه اهدا رتبه دکتری افتخاری

آیا اهدا مدرک دکتری افتخاری ارزش علمی دارد؟
خیر. مدرک دکتری افتخاری فقط یک جایزه است و از نظر علمی ارزشی ندارد.

جهت اطلاع از سرفصل آزمون دکتری به چه منابعی رجوع کنیم؟
با ارسال رشته و آدرس ایمیل خود به شماره ۰۹۳۰۶۴۰۶۰۵۸ و همینطور داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و با دریافت دفترچه آزمون نسبت به مطالعه سرفصل آزمون دکتری اقدام کنند. از این رو داوطلبان باید تمام منابع دروس اختصاصی و عمومی مرتبط به رشته امتحانی خود را به دقت مرور و بررسی نمایند.

ShortURL as Linkp.ir
linkp.ir/k9x6
نظرتان را بنویسید